Nieuwe behandeling

Nu bij Salonet. De nieuwe behandeling: GIGI Nutri-Peptide! Effectieve werkstoffen kunnen door deze innovatieve techniek nog dieper in de huid doordringen! Voor maximale resultaten, een salon behandeling gericht op een gladde, gezonde en levendige uiterlijk van de huid. De anti-aging behandeling die rimpels en hyperpigmentatie herstelt en tegelijkertijd zorgt voor een evenwichtige vochtbalans en maximale voeding van de huid.

Effectief inzetbaar bij:> hyperpigmentatie> verminderde huidelasticiteit> fijne lijntjes en rimpels> stevigheidsverlies en doffe huid> gedehydrateerde huid

Een Nutri Peptide behandeling is een ideale anti-aging behandeling voor wie actief en diepgaand tekenen van huidveroudering wil tegen gaan.

Nu te boeken als introductie aanbieding in de maand juni met 10% korting!