Weer aan het werk

Lieve klanten, zo fijn om weer open te mogen gaan, ik heb jullie zo gemist! Ik probeer jullie allemaal snel te bereiken voor een afspraak, zal niet allemaal in de eerste week kunnen maar ik doe mijn best en heb wat extra uren om in te plannen. Om zo veilig mogelijk te werken ben ik verplicht om mijn klanten een gezondheidscheck te laten doen, dus heb je de afgelopen 24 uur verkoudheidsklachten die gerelateerd zijn aan de coronaklachten (hoesten, verhoging of koorts, ruik/smaak verlies of benauwdheid), heb je op dit moment een huisgenoot met milde klachten en koorts en/of benauwdheid? Heb je het nieuwe coronavirus gehaden is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (met een test)?Ben je in quarantaine omdat je:- een huisgenoot of nauw contact bentvan iemand bij wie het nieuwe coronavirusis vastgesteld?- bent (terug)gekomen uit eenCOVID-19-risicogebied?*- bent gewaarschuwd door deCoronamelder-ap.Blijf dan thuis en annuleer je afspraak. Hopelijk zie ik je snel, graag met mondkapje op totdat je heerlijk ontspannen in de stoel ligt. Liefs Netty